De kern van je verhaal in krachtige beeldtaal

Een merkverhaal, het verhaal achter je dienst of product, moet kort en krachtig vertelt worden. Hoe complex en divers je organisatie of dienst ook is, er is altijd wel een rode draad te ontdekken. Dan is het van belang om tot de kern van de zaak te gaan en de meest onderscheidende dingen eruit te lichten.

 

Wij zijn experts in verhalen vertellen. In woord en in beeld. Door middel van krachtige symbolen, heldere infographics, leesbare typografie, pakkende teksten en in het oog springende beelden. We zoeken daarbij altijd naar een verrassend element. Omdat dit het beste blijft hangen.

 

De inhoud is het vertrekpunt en aan de hand daarvan bedenken we in welke vorm en met welk middel deze het meest doeltreffend wordt overgebracht. Op die manier kiezen we samen met de klant wat de meest effectieve manier is om de informatie over te brengen. Zodat complexe informatie duidelijk is en de boodschap onthouden wordt.

 

Ons werk omvat vele disciplines: grafisch ontwerp, interactie ontwerp, branding, information design, game design, experience design, ga zo maar door. Maar in de kern is het verhalen vertellen en informatie overbrengen. Op talloze manieren en op allerlei verschillende middelen. Dat is de rode draad in ons werk.

Portfolio
Expertise

Logo design

Merknaam en -positionering

Branding communicatiemiddelen

Huisstijlrevitalisatie

Visual design

Cross media design

Game design

Leermiddelen

Richtlijnen & handboeken

Story-telling

Design implementatie

Creative direction

Communicatie concepten

Design richtlijnen

Productiebegeleiding

Clients & projects

Huisstijlrevitalisatie

Educational design

Design management.

More special projects