Creatief netwerk

Netwerk van vakmensen

Marion de Backer is de drijvende kracht achter Studio de Backery, met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpvak. Ze heeft als grafisch ontwerper bij toonaangevende ontwerpbureaus in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Londen en New York gewerkt.

 

Studio de Backery is een netwerkwerkorganisatie van creatieve professionals en beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten en vakmensen in de grafische industrie. We kunnen, indien gewenst, een team samenstellen met de benodigde expertises zoals bijvoorbeeld: een merknamen-specialist, merkstrateeg, tekstschrijver, vertaler, developer, DTP-bureau, etc.

Voor wie

Wij werken voor ondernemers die hun (nieuwe) merk willen laten opvallen in het concurrentielandschap. Maar we zijn er ook voor klanten die hun bestaande visuele identiteit of middelen (zoals bijvoorbeeld de website) willen revitaliseren en de communicatieboodschap beter willen laten aansluiten bij de vernieuwde doelstellingen.

 

 

Wij werken voor kleine ondernemingen en start-ups tot en met het MKB en grotere organisaties met een breder publiek. Ook werken we graag met uitgeverijen om een rol te spelen in het ontwerp van educatieve middelen.

 

Tevens kunnen wij inhouse-ontwerpafdelingen of ontwerpbureaus ondersteunen bij het design & management van complexe identiteitsprojecten.

Creatieve vakgenoten

Studio de Backery werkt regelmatig samen met een aantal vakmensen. Hieronder de harde kern:

Merktaal
Tekst en merkcommunicatie
Mediatopia
Webdevelopment
Mojo Strategy
Merkstrategie
EMP Grafimedia
DTP- drukwerkbegeleiding
Mooizo Design
Implementatie
Helene de Bruin
Tekstschrijver
Maarten Handstede
Interaction design

Waar ik voor sta

“Mijn werk wordt gekenmerkt door sterke concepten vertaald naar origineel design. Mijn werkwijze is grondig, dus geen quick-fix, maar goed doordachte concepten en topkwaliteit in elke fase van het ontwerpproces en uitvoering.”

Marion de Backer

Eigenaar Studio de Backery

Teamspeler

“Met bijna 25 jaar ervaring in het ontwerkvak kan ik bovendien de klant goed adviseren in het gehele proces. Ik bezit over een groot netwerk van vakmensen die desgewenst ingezet kunnen worden. Het uitgangspunt is vakmanschap en duurzame werkrelaties.”

Marion de Backer

Eigenaar Studio de Backery