Graphic design

Een blijvende indruk maken en de kern van je boodschap overbrengen

Als specialisten in branding, visuele identiteiten en cross media design zoeken we naar doeltreffende grafische oplossingen die lange tijd mee gaan. Ons werk wordt gekenmerkt door een combinatie van concept, strategie en visual design. Wij weten merkstrategie of communicatieboodschappen te vertalen naar begrijpelijke beeldtaal. Altijd op een esthetische en verrassende manier.

Goed doordacht ontwerp & top-kwaliteit in  uitvoering.

Het werk is authentiek en door vakmanschap gedreven. Goed doordachte ontwerpen en topkwaliteit in uitvoering. Daarbij heeft de bijna 25 jaar ervaring in het ontwerpvak geleid tot een brede inzetbaarheid en diverse expertises.

Elk goed ontwerp begint met een sterk idee. Wat wil je met je merk of organisatie naar buiten brengen?

De kunst is om díe details te belichten, die het merk (het product of dienst) bijzonder maken.

Een visuele identiteit is meer dan alleen een logo. Alle onderdelen moeten de totaalindruk versterken.

Met welke visuele elementen wordt je verhaal kort maar krachtig verteld?

Grafische vormgeving is het combineren van een breed scala aan elementen zoals: symbolen, kleuren, lettertypes, typografie, vormtaal, fotografie, illustratie, maar ook dingen zoals tekst, tone-of-voice, lay-out en materiaalgebruik. Het geheel in totaliteit bepaalt hoe de boodschap overkomt. Bewust of onbewust.

En als een beeld in het geheugen gegrift is, dan blijft meestal ook de beoogde boodschap hangen. En meestal gebeurt dit door het inzetten van verrassende oplossingen.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden?