Webdesign voor individuele coaching met dynamische aanpak

Klant

People in Progress

Dienstverlening

Coaching

Expertise

Graphic design

Categorieën

Web design, stationary

Uitgangspunt

People in Progress geeft managers, professionals en teams een opstapje, om beter (samen) te werken. Door in een coachingstraject goed naar iemand te luisteren en mensen hun unieke talenten én valkuilen te laten ontdekken, ontstaan nieuwe inzichten. Deze inzichten leiden uiteindelijk tot nieuwe werkwijzen. Zo ontstaat een succesvol samenspel tussen individu, teams en organisatie.

.

Creatieve oplossing

Studio de Backery ontwikkelde een website die het dynamische karakter van de organisatie weergeeft. De combinatie van metaforische fotografie gecombineerd met spontane potloodschetsen verbeeldt het speelse karakter van de sessies. De meerwaarde van de coaching blijkt uit de quotes die het beeld versterken. De website is ontwikkeld in WordPress, maar door de op maat ontwikkelde template heeft de site toch een exclusief karakter.

.

De vormtaal van de website is tevens doorvertaald naar het briefpapier en visitekaartje. Zonder het gebruik van een logo of beeldmerk heeft de correspondentiereeks toch een professionele en krachtige uitstraling gekregen.